Read Zwarte Piste by Suzanne Vermeer Free Online


Ebook Zwarte Piste by Suzanne Vermeer read! Book Title: Zwarte Piste
The author of the book: Suzanne Vermeer
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 25.95 MB
Edition: A.W. Bruna Uitgevers
Date of issue: January 2011
ISBN: 902299709X
ISBN 13: 9789022997093

Read full description of the books:

Saskia van Lieshout wil weg uit Nederland. Weg van haar agressieve ex-man Richard die haar niet met rust kan laten en weg van haar baan als supermarktcheffin, terwijl ze voor de crisis binnenhuisarchitecte was. Dan ziet ze een advertentie voor een gecombineerde oppas en gastvrouw in Zwitserland van een Nederlands echtpaar met kinderen dat vakantiehuisjes verhuurt en bouwt. Saskia wordt aangenomen, maar merkt na een tijdje dat ook daar niet alles is wat het lijkt. Jules en Zalia Laponder delen een groot verdriet daar voor een steeds grotere spanning zorgt. Gelukkig zorgt haar nieuwe vlam Klaus nog voor wat afleiding. Maar alles verandert als ze een gesprek tussen Jules en een andere vrouw opvangt en Richard opeens weer voor de deur staat. Hij heeft er alles voor over om Saskia terug te krijgen... Toch?

Read Ebooks by Suzanne VermeerRead information about the author

Ebook Zwarte Piste read Online! Suzanne Vermeer is het pseudoniem van de in juni 2011 overleden auteur Paul Goeken. In 2002 debuteerde hij met zijn eerste thriller onder zijn eigen naam. Na vier titels ontstond het idee om daarnaast andere boeken onder pseudoniem uit te brengen. All-inclusive (2006) was het eerste boek op naam van Suzanne Vermeer en werd meteen een bestseller. Ook voor de volgende boeken waren de reisbranche en het toerisme het uitgangspunt en inmiddels is dat het unieke handelsmerk geworden voor deze ijzersterke vakantiethrillers.

Alle titels (All inclusive, De vlucht, Zomertijd, Cruise, Après-ski, De suite, Zwarte piste en Bella Italia ) zijn in de bestsellerlijst verschenen. De zomerthriller Cruise (2009) werd genomineerd voor de NS Publieksprijs 2010. Noorderlicht (verschijning januari 2012) is het laatste Suzanne Vermeer-boek dat Paul Goeken geschreven heeft.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Zwarte Piste
Read EBOOK Zwarte Piste by Suzanne Vermeer Online free

Download PDF: zwarte-piste.pdf Zwarte Piste PDF