Read Min mor siger by Stine Pilgaard Free Online


Ebook Min mor siger by Stine Pilgaard read! Book Title: Min mor siger
The author of the book: Stine Pilgaard
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 9.44 MB
Edition: Samleren
Date of issue: January 27th 2012
ISBN: 8763820609
ISBN 13: 9788763820608

Read full description of the books:

En ung kvinde bliver forladt af sin kæreste og flytter ind i sin fars præstegård. Her forsøger hun at få hold på kærlighedens væsen, mens omverdenen blander sig med velmente råd: veninden og spindoktoren Mulle, en tålmodig læge, ejendomsmæglermoren, der taler i slogans og deler ud af sin livserfaring på en måde, der gør jeg-personen virkelig træt, og præstefaren, der citerer Pink Floyd, spiller 500 og regner med det hele løser sig af sig selv. Med en vis desillusioneret kynisme giver hun sig selv lov til at sørge og være på tværs, højtråbende, højstemt, plakatfuld, småfilosofisk og pseudointellektuel, skingrende FOR MEGET, indtil der igen tændes lys for enden af tunnelen.

Min mor siger er korte uddrag af samtaler, der handler om at tale forbi hinanden, føle sig misforstået og ensom. Samtalerne brydes af monologer af erindringer, bekendelser, kærlighedserklæringer og raserianfald dedikeret til alle hendes tidligere kærester og forelskelser, som hun har svært ved at give slip på.

Read Ebooks by Stine PilgaardRead information about the author

Ebook Min mor siger read Online! Stine Pilgaard, f. 1984, er opvokset i Århus, har gået på Forfatterskolen og er cand.mag. i Nordisk sprog og litteratur. Hun debuterede med romanen "Min mor siger" (2012), som blev solgt til udgivelse i Norge og Island og nomineret til DR Romanprisen.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Min mor siger
Read EBOOK Min mor siger by Stine Pilgaard Online free

Download PDF: min-mor-siger.pdf Min mor siger PDF