Read Мината на цар Соломон by Jack Du Brul Free Online


Ebook Мината на цар Соломон by Jack Du Brul read! Book Title: Мината на цар Соломон
The author of the book: Jack Du Brul
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 4.73 MB
Edition: Бард
Date of issue: 2004
ISBN: 9545855037
ISBN 13: 9789545855030

Read full description of the books:

Преди десет години шпионският сателит "Медуза" изгаря, когато се връща в земната атмосфера, но сензорите му разкриват тайна, заровена дълбоко в земята, скрита от хиляди години от очите на човечеството. Безценно откритие, за което някои биха дали живота си, за да го намерят, и са готови да убиват, за да го притежават.

Филип Мърсър е надарен с необикновен талант като геолог и с интелект, равен на съобразителността и смелостта му. Той бързо се превръща в легенда за притежаващите власт кръгове в света. А сред силните на деня най-малко две групировки се нуждаят от помощта му. Когато едната отвлича и държи като заложник най-стария му приятел, Мърсър е принуден да изпълни исканията на похитителите. Не е ясно на кого служат, но жестокостта им е безспорна.

В безмилостен и враждебен свят, разтърсван от насилие, Мърсър бърза да намери единственото нещо, което ще спаси приятеля му. Но местонахождението на древното съкровище е загадка. Той е възпиран от брутални конкуриращи се сили и неочаквано научава, че залогът е много по-висок от неговия живот или живота на стария му приятел. Съдбата на хиляди невинни хора зависи от действията му...

Read Ebooks by Jack Du BrulRead information about the author

Ebook Мината на цар Соломон read Online! Jack DuBrul is a New York Times Best-Selling Author from Vermont who writes techno thrillers. Recently, he has been co-authoring "The Oregon Files" novels with Clive Cussler, taking over from Craig Dirgo with the third novel.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Мината на цар Соломон
Read EBOOK Мината на цар Соломон by Jack Du Brul Online free

Download PDF: minata-na-car-solomon.pdf Мината на цар Соломон PDF