Read Een bepaald idee van de wereld by Alessandro Baricco Free Online


Ebook Een bepaald idee van de wereld by Alessandro Baricco read! Book Title: Een bepaald idee van de wereld
The author of the book: Alessandro Baricco
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 38.45 MB
Edition: De Bezige Bij
Date of issue: September 2014
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books:

‘Op een dag kreeg ik dit idee: als ik nu eens gewoon over boeken zou gaan vertellen, één voor één, alleen over de goede, en daar voorlopig niet mee zou stoppen - nou, dan zou dat in elk geval een bepaald idee van de wereld opleveren. Grote kans dat dat dan het mijne zou zijn.’

In een veelgelezen wekelijkse column voor La Repubblica schreef Alessandro Baricco over de voor hem meest bijzondere boeken van de afgelopen tien jaar, van Andre Agassi’s Open tot Roberto Bolaño’s 2666, van Yasunari Kawabata’s De schone slaapsters tot De autobiografie van Charles Darwin. Die columns zijn in dit boek verzameld. Van alles komt erin aan bod: Italiaanse en buitenlandse boeken, fictie en non-fictie, klassiekers en debuten. Zoals Baricco zegt: als we vertellen over de dingen waarvan we houden, openbaren we iets van datgene waaraan we waarde hechten in het leven, een glimp van ons idee van de wereld. Een bepaald idee van de wereld is een inspirerende ode aan de literatuur, en een persoonlijke inkijk in de passie voor boeken van een van Italië’s grootste hedendaagse auteurs.

Read Ebooks by Alessandro BariccoRead information about the author

Ebook Een bepaald idee van de wereld read Online! Alessandro Baricco is a popular Italian writer, director and performer. His novels have been translated into a wide number of languages, and include Lands of Glass, Silk, Ocean Sea, City, and Without Blood. His theatrical monologue, Novecento, was adapted into film, titled The Legend of 1900.

He currently lives in Rome with his wife and two sons.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Een bepaald idee van de wereld
Read EBOOK Een bepaald idee van de wereld by Alessandro Baricco Online free

Download PDF: een-bepaald-idee-van-de-wereld.pdf Een bepaald idee van de wereld PDF