Read Sekten by Michael Katz Krefeld Free Online


Ebook Sekten by Michael Katz Krefeld read! Book Title: Sekten
The author of the book: Michael Katz Krefeld
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 22.10 MB
Edition: Lindhardt & Ringhof
Date of issue: October 30th 2015
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books:

Er du klar til tredje bind i serien om privatopdageren Ravn? Her er "Sekten" af Michael Katz Krefeld.

En voldsom brand viser sig at have en forbindelse til både en sekt og det danske erhvervslivs top og Ravn bliver pludselig hyret til at finde en af grundlæggerne af sekten. Han er forsvundet og søn af direktøren Ferdinand Mesmer.

Dette er ikke en let, simpel eller ufarlig sag, og den sidste der efterforskede grundlæggerens forsvinden er selv forsvundet; Det går snart op for Ravn, at der er mere på stil end først antaget.

Read Ebooks by Michael Katz KrefeldRead information about the author

Ebook Sekten read Online! Michael Katz Krefeld (f.1966) født i Gl. Holte, og opvokset på den københavnske vestegn. Han er barnebarn af kriminalforfatter Herman Krefeld (Leopardkloen og Døden lægger kabale).

Michael startede sin karriere med at skrive og instruere en række novellefilm, hvoraf flere har deltaget på internationale festivaler og er bla. blevet solgt til tysk og amerikansk TV.

Siden hen har han arbejdet med dramaturgisk rådgivning på en lang række danske spillefilm. Og som kreativ konsulent i reklamebranchen for bla. Lego og Universal Music.

Michael har skrevet i alt 15 manuskripter til danske tv-serier bla. Nikolaj & Julie (DR), Hotellet (TV2), Skjulte Spor (TV3) Nynne (TV3).

Michael debuterede med romanen “Før Stormen” som vandt kriminalakademiets debutantpris i 2007. Siden fulgte “Pans Hemmelighed”, “Protokollen” og senest “Sort Sne Falder”.

Michaels bøger er blevet solgt til udgivelse i Tyskland, Norge, Sverige og Island.
Ebooks PDF EpubAdd a comment to Sekten
Read EBOOK Sekten by Michael Katz Krefeld Online free

Download PDF: sekten.pdf Sekten PDF